Prachtige Actros voor Charrel van Schie

Mercedes-Benz Actros MP4Charrel van Schie is op de blog al regelmatig voorbij gekomen, met name in diverse ‘oogst’-blogs. Ik kan zijn SK ’94 simpelweg niet voorbij rijden zonder hem op de foto te zetten…Mercedes-Benz Actros MP4Die tijd is nu voorbij. Aan de ene kant jammer, maar wat er voor in de plaats is gekomen is ook het omrijden voor een foto waard: een prachtige nieuwe Mercedes-Benz Actros, geleverd door de Emmer vestiging van Wensink. De kleuren zijn, net als bij de voorganger, de oude kleuren van Groenendijk.Mercedes-Benz Actros MP4De Actros is voorzien van de nieuwe Orlaco “corner eye” schitterend systeem, wat de front en trottoir spiegel in een keer kan vervangen! Charrel wilde ze beide behouden overigens, beter te veel zien dan te weinig. De laadbak is custom made door carrosserie bedrijf De Poel in Emmen en volledig gebouwd naar ontwerp en wens van Charrel. Zo heeft het kopschot een hefmast van een heftruck waar dingen aan kunnen worden bevestigd, de wereld aan werklampen, en een van de zijbakken heeft een pompinstallatie om diesel over te pompen. De auto is bij Wensink (naast het orlaco systeem) voorzien van een lampenbeugel met verstralers en zwaailampen, een 220v omvormer en de achteruitrij-camera is aangesloten op het originele radio/dvd/nav/mp3 enz systeem. Kosten nog moeite zijn gespaard bij deze auto, zo is hij onder andere voorzien van de meest uitgebreide radio/navigatie, en heeft deze een uitklapbaar tafeltje aan de bijrijderskant. Charrel kan dus weer 25 jaar vooruit!Mercedes-Benz Actros MP4Met dank aan Emile Pas voor de foto’s en informatie.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Omdat hij zo mooi is nog een paar plaatjes van de voorganger. Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *