Scammell-infectie voor het goede doel

Scammell onbekend/overigBij het Tekno Event kon je bij de Truckers voor Goede Doelen een ticket kopen om een ritje mee te rijden in een bijzondere truck. Enkele enthousiaste eigenaren hadden daarvoor voertuigen beschikbaar gesteld. Zo kun je meerijden in verschillende gepimpte Scania V8’s, een Renault Magnum, een Dakartruck, een brandweer wagen en…. een Scammell crashtender! Net toen ik er aan kwam wilde Evert Morren wegrijden, maar dat lukte niet, de remmen waren vastgeslagen. Na uitgebreid onderzoek kwamen Evert, Wilco Plette en de vele andere handjes die licht werk maakten, er achter dat een luchtleiding tussen de beide achterassen poreus was geworden. Een soort Scammell-infectie dus… De heren hebben de truck weer rijdend gekregen met ouderwets smerig handwerk, echte chauffeurs bestaan nog! 😉 Helaas was het evenement toen al afgelopen, maar hij kon wel zelf rijdend weer de dieplader op. Scammell onbekend/overigOpvallend: de chauffeur zit in het midden, de beide passagiers links enrechtsvan hem op een klapstoeltje. Op het stuur is het Leyland-logo te zien, Scammell viel de laatste jaren vanhaar bestaan onder de paraplu van dit destijds mega-concern. Cummins motorCummins motor.

Harde werkers.


Stille getuigen…
GINAF X2222Scammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigVolvo NH12Scania R620DAF 55 Er is door de dames en heren in total €1.200,- opgehaald voor ‘against cancer’, waarvoor hulde!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *