[video] Jelle Bijlsma in het Koarnjumer Aldlân


Voor deze blogpost hoefde ik niet ver van huis. Jan de Groot, al sinds het begin van zijn werkzame leven vrachtwagenchauffeur bij Jelle Bijlsma, is vandaag (10 juni 2017) namelijk in mijn achtertuin aan het werk. De imposante Volvo FH16 met Nooteboom oplegger komt drie Terra Gators en één New Holland Kobelco kraan ophalen. Dat kan natuurlijk niet in één ritje, dus hij komt een paar keer langs. Meteen bij de eerste rit kon ik bijgaand beeldmateriaal schieten. Jelle Bijlsma heeft 13 van deze Terra Gators, waarvan 9 op rupsen en 4 op wielen. De FH16 was de eerste zwaar transport trekker van de huidige generatie Volvo FH, hij wordt in september dan ook al weer vier jaar oud. Dat is hem absoluut niet aan te zien! Volvo FH16 4th genVolvo FH16 4th genVolvo FH16 4th genVolvo FH16 4th genVolvo FH16 4th genNooteboom opleggerNooteboom opleggerNooteboom opleggerNooteboom opleggerNooteboom opleggerWie deze truck zelf wil zien: volgende week is hij (met zo mogelijk nog mooiere lading) te bewonderen bij Truckfestival Burdaard, in september zal hij acte de présence geven op Truckshow Appelscha.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *