Mus Transport uit Herwijnen neemt twee nieuwe GINAF’s in gebruik

Afgelopen maand heeft VAN GINKEL Techniek uit Utrecht twee GINAF’s aan de firma Mus uit Herwijnen geleverd. Mus Transport BV is een echt familiebedrijf wat al jaren goede ervaringen heeft met GINAF. Dit werd nogmaals onderstreept met de aanschaf van twee GINAF’s X6 5249-CE. Deze 10×4 asconfiguratie heeft een totaal GVW van 49 ton en ondanks het starre tandem beschikt het voertuig nog steeds over een prima draaicirkel. De basic 10×4 beschikt tevens over een mechanisch gestuurde as 3.GINAF X6 5249-CEDeze voorloopas is gebaseerd op een GINAF ontworpen SenseAxle+ met voldoende technische reserve. De ophanging is voorzien van 4 luchtbalgen en 2 reactiestangen in V-opstelling aan de bovenzijde en 2 reactiestangen aan de onderzijde. Hierdoor wordt deze as exact in lijn gebracht met het rolcentrum van de overige assen en voertuig. Er komen hierdoor geen ongewenste spanningen in het chassis wat tot schade aan het chassis of asophanging kan leiden.

De drijflijn bestaat uit een sterke 13 liter “common rail” motor met 460 pk. De DAF Euro-6 motor garant staat voor een stille en soepele motor geeft een comfortabel rijgedrag met de ZF 16 AS tronic versnellingsbak.

De cabine’s zijn in de herkenbare zilvergrijze kleuren met rood-wit-blauwe bies gespoten en is voorzien van alle gemakken voor de chauffeur.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *