Iveco Stralis 6×2 met gemixte gevoelens

Onlangs heeft ABC Mortel uit Tiel een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way in gebruik genomen, in combinatie met een nieuwe betonmixer trailer. Deze Stralis met 460pk dieselmotor met gestuurde en hefbare voorloopas is na twee Trakkers en een Stralis de vierde IVECO die ABC Mortel binnen een jaar in gebruik neemt. En zoals we gewend zijn van ABC Mortel: het is opnieuw een zeer opvallende verschijning!Iveco StralisABC Mortel uit Tiel
ABC Mortel produceert in eigen beheer hoogwaardige betonmortels en streeft daarbij naar een prettige werkomgeving met een zo hoog mogelijke kwaliteit, arbeidsomstandigheden en een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Met een zeer divers wagenpark aan betonmixers, vrachtwagentrekkers en mixopleggers levert ABC Mortel elke bestelling vanaf 1 kuub af aan haar particuliere en zakelijke klanten.Iveco StralisBuiten de standaard betonrecepten is ABC Mortel in staat maatwerk te leveren voor specifieke betonsamenstellingen of constructies. Daarnaast heeft het bedrijf het ABC Duurzaam Beton ontwikkeld, waarin gerecyclede betongranulaten worden verwerkt. Met betoncentrales in Amsterdam, Meppel, Tiel en Waalwijk is ABC Mortel een flexibele producent en toeleverancier van betonmortel voor de bouw, door heel Nederland. ABC Mortel maakt deel uit van de Constar Groep evenals Constar Betonwaren en Constar Prefab.

IVECO Stralis Hi-Way 6×2
De recent door ABC Mortel in gebruik genomen IVECO Stralis met Hi-Way cabine is volledig uitgerust in de opvallende zwarte met rode kleurstelling van het bedrijf uit Tiel. De aluminium Alcoa-velgen met sierringen, LED-unit op het dak en subtiele belettering maken deze Stralis af en vormt een prachtig span in combinatie met de betonmixer trailer. De afbeeldingen van Tielse mascotte Flipje op de trekker en “jampot-trailer” benadrukken de afkomst van ABC Mortel.Iveco StralisDeze nieuwe Stralis met liftbare en sturende voorloopas heeft een 460pk en 2150Nm IVECO Cursor 11 dieselmotor aan boord, gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix versnellingsbak. De chauffeurs van ABC Mortel zijn voorzien van alle comfort met verwarmde bestuurdersstoel met lendensteunen, standkachel, High-Comfort bed, grote koelkast en IVECOnnect navigatiesysteem.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *