Inspiratiebijeenkomst fossielvrij ondernemen

Streetscooter Work

Op 13 juni 2017 houden de Freonen fan Fossylfrij Fryslân een boeiende inspiratiebijeenkomst over fossielvrij ondernemen bij Centrum Duurzaam in Leeuwarden. Met onder meer Wilco van Rooijen van de spectaculaire missie Clean2Antarctica en Rob van der Rijt van Klimaatplein.com. Verder kan je uitgebreid sparren met pioniers, koplopers een aanbieders van fossielvrije oplossingen en deze ter plekke bekijken, zoals warmtepompen, pelletketels, elektrische auto’s, elektrische motoren, groengas auto’s, waterstofauto en de eerste 100% elektrische 44-tons vrachtwagen ter wereld!

Frisian Motors onbekend/overigPrecies die elektrische 44-tonner was de reden dat ik er ook even kort keek, de Framo e180-280 van Boonstra is volop in het nieuws geweest de laatste tijd, maar ik had hem zelf nog nooit gezien. De Streetscooter Work in de kleuren van PostNL en de Frisian Motors waren mooie bonussen. De andere voertuigen heb ik gelaten voor wat het waren, die kun je gewoon bij de dealer op de hoek ook wel bekijken en bestellen. Misschien wel leuk om te vermelden dat nog een PostNL Streetcooter ook een paar kilometer verderop, bij het pakkettensorteercentrum van dat bedrijf, te vinden was. Framo e180-280Framo e180-280Framo e180-280Streetscooter WorkFramo e180-280Streetscooter WorkStreetscooter Work

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *