De oogst van 17 juni 2017

…aangevuld met een vleugje 16 en 15 juni, maar voornamelijk toch de bijvangst van Truckfestival Burdaard, maar ook wat voorbereidingen van het brandweer-defilé in Dokkum. Fendt 720Fendt 720.Storti Dobermann SW 200Storti Dobermann SW 200.Scania R500Scania R500 ~ Kloosterman.VDL CiteaVDL Citea ~ Arriva.DAF meerdere Berg.Scania R500Scania R500 ~ Beekema.DAF CF85DAF CF85 ~ De Haan.Volvo MeerdereBoersma.Van Hool T916 AcronVan Hool T916 Acron ~ Gelderesch (spelersbus De Graafschap).Scania R500Scania R500 ~ LJH.Renault TraficRenault Trafic ~ B.J. Visser.VDL CiteaVDL Citea ~ Arriva.Van Hool EOSVan Hool EOS ~ Capartas Tours.VW Transporter T5VW Transporter T5 ~ Brandweer Menaldum.MAN LEMAN LE ~ Brandweer Nijhoarne.Onbekend meerdere (diverse merken) Brandweer Dokkum.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2 ~ Brandweer Dokkum.Scania 164Scania 164 ~ Waaksma.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Waaksma.Kooi Aap meeneemheftruckKooi Aap meeneemheftruck ~ Beekema.VDL Berkhof AmbassadorVDL Berkhof Ambassador ~ Arriva.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2 ~ Ridder & De Vries.DAF CF85DAF CF85 ~ Ridder & De Vries.MAN Lions CoachMAN Lion’s Coach ~ Gottschald.Mercedes-Benz CitaroMercedes-Benz Citaro ~ Qbuzz.Onbekend eigenbouwThunders truck.DAF CF75DAF CF75 ~ Van Bruchem.VW upEn tot slot een VW up! van de Albert Heijn waarvan de bestuurster zojuist boodschappen heeft gedaan bij de Lidl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *