Michael Hoeven bij La 5eme fête du Camion à Douai

Volvo FH16Afgelopen weekend was qua truck-evenementen het drukste weekend van het jaar, in iedere uithoek van Nederland was wel een truckfestival, rondrit of zelfs beide gecombineerd. Michael Hoeven is een trouw truck-evenement-bezoeker, dus hij ging naar…. Frankrijk! In deze blogpost vind je een selectie van de mooiste foto’s die Michael maakte op ‘La 5eme fête du Camion à Douai’, oftewel het vijfde truckfeest in Douai, in abn.Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen).Scania VrachtwagenScania.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Scania R730Scania R730.Scania VrachtwagenScania.DAF XFDAF XFDAF XF.Renault Magnum 4th genRenault Magnum 4th gen.Scania R480Scania R480.Citro VisaCitroën Visa.Scania 143Scania 143.mack BMack B.Kenworth W900Kenworth W900.Renault Magnum 4th genRenault Magnum 4th gen.Scania R620Scania R620.Scania VrachtwagenScania.GMC GeneralGMC GeneralGMC General.Scania R560Scania R560.Scania VrachtwagenScania.International LoneStarInternational LoneStar.vrachtwagen ScaniaScania.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Renault Magnum 4th genRenault Magnum 4th gen.Renault MidlinerRenault Midliner.Scania R730Scania R730.Scania VrachtwagenScania.Peterbilt onbekend/overigPeterbilt.Mercedes-Benz ActrosMercedes-Benz Actros.mack onbekend/overigmack onbekend/overigmack onbekend/overigmack onbekend/overigMack.

Michael, bedankt voor de prachtige foto’s!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *