De oogst van week 26 2017

De afgelopen dagen waren weer zeer gevarieerd, ik heb zowel in Fryslân, Vuren, als de Eifel trucks voor de lens gekregen. Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Crit Beulen.Scania R620Scania R620 ~ Martley.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ J. van der Heide.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen ~ Riethandel Miedema.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen ~ De Vries Cornjum. Twee Volvo FH’s vandezelfde generatie, op 20 meter bij elkaar vandaan, beide van riethandels, de ene komt bij me uit het dorp, de ander deelt mijn achternaam. Toevallig.DAF 75CFDAF 75CF (ex-Deudekom).Scania R500Scania R500 ~ KWB.MAN LEMAN LE ~ Rent a Race Car.Scania R730Scania R730 ~ Fairexx.Renault MasterRenault Master ~ ADAC.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs ~ Hamann.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Iveco-Magirus club-van-vierIveco-Magirus club-van-vier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *