Nieuwe Scania R450 voor Ton van Ewijk

Scania R450Nadat Ton van Ewijk jarenlang een trouwe DAF klant was met zijn transportbedrijf, wilde hij nu eens wat anders. Bij zijn zoektocht kwam hij uiteindelijk bij M.C. Gerritse in Tiel terecht, waar hij een nieuwe Scania R450 Streamline heeft gekocht.Scania R450De wagen is voorzien van alle denkbare extra’s zodat deze ook voor alle voorkomende transporten binnen het bedrijf ingezet kan gaan worden. Denk hierbij aan diverse soorten aansluitingen en stekkers om multifunctioneel te kunnen gebruiken. Verder werd de Scania voorzien van een luchtgeveerde vooras, maar ook een luxe bijrijdersstoel, koelkast en magnetron, zodat hij in de toekomst eventueel ook voor dubbelbemande ritten ingezet kan worden. Het spuitwerk en alle extra opties zijn allemaal door M.C. Gerritse, de Scania dealer uit Tiel, verzorgd.Scania R450Ton van Ewijk is actief in diverse soorten transport zoals bijvoorbeeld projectinrichtingen, meubelvervoer, beursvervoer, tankvervoer en diepladertransport. De R450 zal voor een groot deel ingezet worden voor het vervoer van drank (met name bier) in de hele Benelux enhet noorden van Frankrijk.Scania R450Met dank aan Ton van Ewijk voor de foto’s en informatie. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!Scania R450

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *