De uittocht van de Truck GP Nürburgring 2017

Na vier dagen Truck GP had ik er nog niet genoeg van, daarom heb ik op de terugweg naar huis nog een paar fotostops gemaakt, om me in te laten halen door andere mensen die vanaf de Nürburgring weer richting huis gingen. Scania 143 StreamlineScania 143 StreamlineScania 143 Dreamline ~ (ex?) H. van Toorn.Scania R410Scania R410 ~ Udert.Scania 164Scania 164 ~ Gottwald.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ May.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.International 624International 624.Deutz onbekend/overigDeutz.Iveco DailyIveco Daily.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Collett.DAF LF45DAF LF45 ~ Collett.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Leon de Wit.Mercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz Kurzhauber.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen ~ Reinartz.Scania R420Scania R420 ~ Alfred Talke.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ IFL.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2.MAN F90MAN F90.MAN F8MAN F8.VW Transporter T5VW Transporter T5.MAN TGL 2nd genMAN TGL 2nd gen.MAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd gen ~ Neveling.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Neveling.Renault T-serieRenault T-serie ~ HLV.Volvo VMVolvo VM ~ Dutch Donkey.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Orosol.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Orosol.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Orosol.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Hülsbusch.Magirus Deutz D-serie frontstuurMagirus Deutz D-serie frontstuur ~ Hülsbusch.MAN F8MAN F8 ~ Hülsbusch.Ford TransitFord Transit ~ Hülsbusch.Bickel PhönixBickel PhönixBickel PhönixBickel PhönixSchmidt onbekend/overigBickel Phönix ~ Hülsbusch.VW Transporter T4VW Transporter T4 ~ Hülsbusch.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Gebr. Keull.Kenworth W900Kenworth W900.Peterbilt 386Peterbilt 386.Peterbilt 379Peterbilt 379.Peterbilt onbekend/overigPeterbilt onbekend/overigPeterbilt onbekend/overig Een Amerikaanse truck met twee assen, dat zie je niet vaak.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *