De Kenworths van Scharrwärme

Kenworth W900Een paar dingen zie je zelden. Amerikaanse trucks gewoon aan het werk in Europa, bijvoorbeeld. Of Amerikaanse motorwagens. of, Amerikaanse twee-assers. Of, Duitse trucks die oranje zijn maar geen vuilnis vervoeren. Jullie raden het al, deze Kenworths zijn heel bijzonder.Kenworth W900De beide Kenworth W900’s van Scharr Wärme trekken een Lindner & Fischer voor de transport van stookolie. In Duitsland hebben ze geen gas-aansluiting en derhalve vaak een grote olietank voor de kachel in de kelder. Een imposant gezicht! Kenworth W900Lindner & Fischer aanhangwagenKenworth W900Lindner & Fischer aanhangwagenKenworth W900Lindner & Fischer onbekend/overigKenworth W900Kenworth W900Kenworth W900Kenworth W900

Op facebook kwam een aanvullend bericht binnen van Frank Schmidt: “for the records: The owner of this both Trucks is Manfred Bühler and he pulls for Scharr Wärme. None of both Trucks is a W900 as mentioned. The one at the right is a T800 and the one on the left is a T660. At both Manfred changed out the Hoods so they are looking like wide hood T800”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *