Zonder Lenz geen Truck GP

Onbekend meerdere (diverse merken)Lenz is onmisbaar bij de Truck GP op de Nürburgring. Nu is het jammer dat Werner Lenz na 26 jaar stopt met racen, maar dat bedoel ik niet. En Sascha Lenz rijdt inmiddels redelijk vooraan bij de Europese mannen en vrouwen, maar ook hij is niet onmisbaar. Ten minste, niet OP de baan. Vader en zoon zijn, samen met de andere Lenzen en hun personeel, ook verantwoordelijk voor de berging op het circuit. Voordat de trucks van Lenz op hun plek langs de baan paraat staan wordt er dus geen race gestart. Bovendien werden de plateauwagens ingezet bij het opruimen vande baan zondagmiddag. Tijd voor een eerbetoon aan deze harde werkers.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.Volvo FL 2nd genVolvo FL 2nd genVolvo FL 2nd gen.MAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd gen.Scania R560Scania R560.MAN M2000MAN M2000.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz miniatuur

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *