Kiemele’s Schwäbisches Bauern- und Transport-Museum in Seiferthofen


Op 13 mei 2017, op de terugreis van truck trial Hülen, heb ik samen met mijn vriendin het Schwäbisches Bauern- und Transport-Museum in Seiferthofen bezocht. We kwamen daar toevallig langs, hadden er ook nog nooit van gehoord. Toch is het een bekend museum, niet in de laatste plaats doordat de eigenaar, de inmiddels bejaarde Eugen Kiemele, ook eengoede naam heeft gemaakt bij de tractorpulling en racen met Porsches. Het is een typisch verzamelaarsmuseum, waar in elke hoek wel wat is te zien. De blogpost begint met bedrijfswagens, daarna volgt de rest. Tempo onbekend/overigDKW MungaUnimog 401Benz onbekend/overigOnbekend onbekend/overigMercedes-Benz overig/onbekendPanhard onbekend/overigSaurer 4MHMagirus Deutz RundhauberAustin onbekend/overigFord Mutt M151GMC CCKW-353 (Jimmy)Diamond T 969A WreckerFaun KrakaVW SchwimmwagenHotchkiss onbekend/overigStudebaker M29 WeaselTatra OT-810Maybach onbekend/overigVW Typ 82 KübelwagenDaimler onbekend/overigOnbekend pantserwagenDodge WC (Beep)Chevrolet onbekend/overigOnbekend pantserwagenOnbekend pantserwagenChevrolet onbekend/overigBorgward B2000Unimog 401Onbekend pantserwagenOnbekend truckOnbekend truckOnbekend truckOnbekend truckOnbekend truckMercedes-Benz buschassisOnbekend legertruckOnbekend legertruckOnbekend legertruckOnbekend legertruckBorgward B2000Panhard onbekend/overigSkoda Fabia


3 Comments

  1. Maarten Scholts 24 juli 2017 Reply
  2. Jan Clevering 20 juli 2018 Reply
    • Alex Miedema 20 juli 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *