Uit het archief: H & S Barneveld

H & S mag dan al ruim 65 jaar bestaan, men denkt nog lang niet aan met pensioen gaan. Het bedrijf zit nu in Barneveld, maar heeft Friese roots: het is ontstaan uit Hempenius Transport uit Kubaard. De S in de afkorting staat voor Stommel. In deze blogpost een bloemlezing uit de foto’s die ik de afgelopen 20 jaar van dit bedrijf gemaakt heb. DAF 95DAF 95.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Scania 114Scania 114.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Volvo F12Volvo F12.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *