Oldtimertrucks bij de vierdaagse

Onbekend Meerdere typenTerwijl de 4Daagse en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen nog moesten beginnen, had ik (René Henkes, red.) mijn feestje al gehad! Jaarlijks ga ik naar Nijmegen om sfeer te proeven en leuke voertuigen te spotten. In de loop der jaren heb ik al veel leuks gezien, dit jaar was er iets bijzonders. Aangekomen op het Eiland van Lent, leek het alsof ik een paar decennia terug was geplaatst! Bij het aanschouwen van zo’n mooi rijtje trucks uit de jaren ’60 & ’70 en de daarbij behorende Volkswagen Kever voelde het op dat moment echt zo. En dan te bedenken dat deze wagens gewoon nog allemaal dagelijks aan het werk zijn. Misschien niet op topniveau qua verzorging, maar ik hou daar juist wel van. Het hoeft niet altijd glanzend en blikkend te zijn. Volgend jaar in de derde week van juli ben ik uiteraard weer van de partij. Eens kijken wat ik dan weer voor fraais tegen zal komen.VW kever (typ 1)Scania-Vabis L56DAF V1600DAF V1600Volvo F86Volvo F86Renault 4

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *