Martijn ziet ze rijden: 23 en 24 juli

Zo, een nieuwe naam op alexmiedema.nl. Wat begon als een ik heb leuke foto’s voor je eindigde in hier is je account en veel plezier. Even voorstellen iben Martijn woon in de regio Venlo, in het dagelijks leven taxichauffeur en tussen mijn dagelijks leven door heb ik altijd tijd om even de neus buiten de deur te steken. En tja in een regio met veel industrie en landbouw is het dan onvermijdelijk dat je tractoren en trucks tegenkomt. En wat ik dan zie dat gaan jullie ook zien. En ja zelfs ik heb een twitter account en dat is @MartijnM71. Daar post ik afgezien van dit soort dingen ook dingen gamesgerelateerde dingen over vooral Farmsim en ATS en ETS2 dus als je dat leuk vind zou ik een druk op de volgen knop waarderen. Onder die naam ben ik trouwens ook actief op Truckfan.nl en Tractorfan.nl.

 

Volvo/Daf 66

MAN TGA zandzuiger van Limburg Infra (met als bonus een goeie slogan onder de voorruit).

 

Renault T van Leon Suntjens uit Swalmen.

Volvo FH van vd Vlist met een knikdumper op de trailer wachtend op wat komen gaat op het parkeerterrein van de grensovergang Schwanenhaus bij Venlo.

Volvo FH van Gijs Boss b.v. uit Velden

Volvo FH van van de Firma v.d Kamp

En als afsluiter voor vandaag een John Deere 3400 met een mooie ouwe kar vol met mest.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *