MAN TGX 18.500 voor Ja-Go

MAN TGX 2nd genOp vrijdag 7 juli jongstleden heeft Germ de Vries van Ja-Go Transport uit Hurdegaryp zijn nieuwe MAN TGX in ontvangst genomen bij Wierda bedrijfswagens, de Friese MAN dealer. Germ chartert met deze truck voor zijn naamgenoot De Vries uit Hallum. De afkorting Ja-Go staat voor JAcob en GOuke, de zonen van Germ. MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen
De TGX volgt een Scania R520 op. Deze heeft maar kort dienst gedaan, nog geen 3½ jaar. Met name het brandstofverbruik van die truck viel tegen. Hopelijk komt dat met de MAN weer goed. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!Scania R520Om het plaatje compleet te maken ook nog even de DAFs van vroeger. DAF XF105DAF XF95<

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *