Martijn ziet ze rijden: 26 Juli 2017

Vandaag neem ik jullie mee op een vruchtbaar rondje rondom Venlo.

We trappen af in Belfeld alwaar op het lokale industrieterrein deze fraaie DAF XF 106 van de firma Baars uit Didam stond.

Een straat verderop stond een Scania new generation van de firma Wezenberg te wachten op een lading verse groente.

Een paar kilometer later in Steyl stond deze Ginaf X4345 te wachten op zijn volgende inzet.

In Tegelen stond dit fraaie rijtje Mercedes-Benz Actros 1943 van de firma Beurskens snelvracht aan het dok te laden.

Vanaf daar ging het verder naar mijn favoriete jachtgebied, de omgeving van de grensovergang Schwanenhaus bij Venlo. Als eerste trof ik daar deze wat oudere Volvo FH van Barreira uit Frankrijk aan.

En toen draaide ik me om en zag aan de andere kant van de straat deze fraaie Scania R730 van de firma van Wieren uit Emmeloord staan. Daar was ik al blij mee, wat ik nog niet wist dat ik even later nog een zwaar transporttruck tegen zou komen.

Namelijk deze uitermate strakke Actros SLT combinatie van de firma Wagner inclusief fraaie trailer van Goldhofer, jammer genoeg onbeladen maar zelfs zo al een snoepje om te zien.

En we sluiten deze blog af met een DAF XF 95 die tegenwoordig gebruikt wordt voor kermisvervoer, al heb ik een heel donkerbruin vermoeden dat deze auto in Nederland te koop heeft gestaan en voorheen voor een Duits transportbedrijf uit de regio Straelen heeft gereden.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *