Busjes en pick ups in Marokko

In Marokko heb je op het gebied van lichte bedrijfswagens een mooi gevarieerd wagenpark. De typsche Marokanenbusjes die je vroeger veel in Nederland zag, zijn in het land achter gebleven, waar ze aangevuld zijn met een mooie mix aan oudere en nieuwere Japanse, Europese en Chinese bedrijfswagens.

Mitsubishi L200Mitsubishi L200.Renault MasterRenault Master.Onbekend bestelwagenHyundai overig/onbekendHyundai.Isuzu onbekend/overigIsuzu.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mitsubishi L200Mitsubishi L200.Onbekend bestelwagenIveco DailyIveco Daily.KIA K2700KIA K2700.Peugeot 504Peugeot 504.Onbekend bestelwagenFord TransitFord Transit.Hyundai H100Hyundai H100.Suzuki CarrySuzuki Carry.Ford TransitFord Transit.Citro C15Citroën C15.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Peugeot J5Peugeot J5.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Onbekend pick upKapotte pick up.Ford TransitFord Transit.Ford TransitFord Transit.Hyundai H100Hyundai H100.Adria camperAdria camper.Ford TransitFord Transit.Isuzu D-MaxIsuzu D-Max.Onbekend bestelwagenChinese bestelwagen.Onbekend pick upChinese pick up.Mitsubishi L200Mitsubishi L200.Mitsubishi L200Mitsubishi L200.Toyota HiLuxToyota HiLux.Citro C15Citroën C15.Ford TransitFord Transit.Peugeot 504Peugeot 504.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Onbekend bestelwagenDocker.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Renault ExpressRenault Express.Renault ExpressRenault Express.SEAT IncaSEAT Inca.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Peugeot BoxerPeugeot Boxer.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Onbekend bestelwagenTop-Moto Iampo.Fiat FullbackFiat Fullback.Renault MasterRenault Master.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Citro C15Citroën C15.DFSK CityTransporterDFSK CityTransporter.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Isuzu D-MaxIsuzu D-Max.Hyundai H100Hyundai H100.Renault KangooRenault Kangoo.Citro BerlingoCitroën Berlingo.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Ford TransitFord Transit.Toyota HiLuxToyota HiLux.Fiat ScudoFiat Scudo.Fiat ScudoFiat Scudo.Fiat ScudoFiat Scudo.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Ford TransitFord Transit.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mitsubishi L200Mitsubishi L200.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Hyundai H100Hyundai H100.Toyota HiLuxToyota HiLux.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Iveco DailyIveco Daily.Renault ExpressRenault Express.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Renault ExpressRenault Express.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Citro C15Citro C15.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).KIA onbekend/overigKIA.Toyota HiAceToyota HiAce.Iveco DailyIveco Daily.Iveco PowerDailyIveco PowerDaily.Renault 4Renault 4.Mitsubishi L300Mitsubishi L300.Renault ExpressRenault Express.Peugeot 504Peugeot 504.Hyundai H100Hyundai H100.Isuzu D-MaxIsuzu D-Max.Toyota HiLuxToyota HiLux.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *