Veegmachineraces op de Nürburgring

Dulevo veegmachineOp zondagmiddag werd er niet geracet bij de Truck GP op de Nürburgring in plaats daarvan werd het publiek getracteerd op een middagje veegmachines kijken, met dank aan de lekkende Volvo van Stuart Oliver. Als fotograaf moet je er dan ook maar het beste van maken… Niet de foto’s die ik had willen maken, maar ach, veegmachines hebben ook interessante techniek. Mercedes-Benz Atego MP4MAN TGL 3rd genMercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz ArocsDodge RamMercedes-Benz ArocsUnimog U400Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMAN TGL 3rd genDodge RamMAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd genMercedes-Benz ArocsUnimog U400Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMAN TGL 3rd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *