Extra veiligheidsmaatregelen PC Franeker ivm gestolen truck

Vandaag wordt bepaald wie het komende jaar de koning van Fryslân is, op dit moment vind in Franeker de belangrijkste kaatswedstrijd van het jaar plaats. Daar zijn vanmiddag een aantal wielladers en betonblokken rondom het heilige gras van het Sjûkelân geplaatst, om de grote mensenmassa te beschermen tegen een eventuele aanslag. Er is geen enkele aanleiding te denken dat er ook daadwerkelijk een aanslag plaats zal vinden, maar omdat er vannacht in Harlingen een truck is gestolen, wil de burgemeester van Franekeradeel, Eduard van Zuilen, geen enkel risico nemen.Scania R440De gestolen vrachtwagens is een Scania R440 van Visser ATR uit Harlingen. Om de truck extra op te laten vallen rijdt de rest vanhet wagenpark vandaag niet. Heeft u de truck met kenteken BZ-SR-59 ergens zien staan of rijden? Neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met 112 (rijdend), 0900-8844 (stilstaand).Scania R440
Edit: goed nieuws! De truck is terug gevonden bij Oss.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *