Gamma Racing Day 2017

Op zondag 6 augustus vindt voor de achtste keer de Gamma Racing Day plaats op het TT Circuit bij Assen. Gratis toegankelijk dankzij de welbekende doe-het-zelf winkel en dus voor mij (gastblogger René Henkes, red.) alle reden om dan juist NIET heen te gaan. Met de te verwachte 90.000 bezoekers is dat me iets teveel van het goede. Ik ben namelijk altijd met een totaal andere rede te vinden op het circuit. Jankende racemotoren doen me namelijk bar weinig, hooguit pijn aan mijn oren. Nee, het gaat mij om de racetransporters. Vaak prachtige trucks om te zien en de opbouw, waarbij iedere vierkante centimeter goed benut word, dwingen respect bij mij af. En er valt altijd genoeg te zien, zo ook deze editie. Mocht je zelf heen gaan op zondag? Dan wens ik je uiteraard veel plezier!Scania P400Scania P400.Scania P400Scania P400.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen.Geen GeenVario PerfectVario Perfect.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen.Scania R450Scania R450.Iveco DailyIveco Daily.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco DailyIveco Daily.DAF LF45DAF LF45.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4.DAF CF85DAF CF85.Iveco StratorIveco Strator.Iveco TrakkerIveco Trakker.Geen GeenDAF CF65DAF CF65.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.MAN F90MAN F90.Scania 4-serieScania 4-serie.Renault T-serieRenault T-serie.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Volvo FH12 2nd genVolvo FH12 2nd gen.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Lamborghini OnbekendLamborghini.Volvo FH16 1st genVolvo FH16 1st gen.Ford Transit CustomFord Transit Custom.MAN TGAMAN TGA.Iveco StralisIveco Stralis.Fiat DucatoFiat Ducato.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco StralisIveco Stralis.MAN TGAMAN TGA.MAN TGAMAN TGA.Volvo FM7Volvo FM7.Renault Magnum 3rd genRenault Magnum 3rd gen.Renault Magnum 3rd genRenault Magnum 3rd gen.Renault Magnum 3rd genRenault Magnum 3rd gen.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Renault MascottRenault Mascott.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Renault Magnum 4th genRenault Magnum 4th gen.Iveco DailyIveco Daily.Ford F350Ford F350.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2.Land Rover DefenderLand Rover Defender.Ford EconolineFord Econoline.Chevrolet 3100Chevrolet 3100.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.Volvo FH12 1st genVolvo FH12 1st gen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *