Dick Tijken bij Brandbilmuseet in Oksbøl (Denemarken)

Onlangs heeft truckfan van het eerste uur Dick Tijken het Brandbilmuseet in Oksbøl bezocht, tijdens zijn vakantie in Denemarken. Brandbil gaat niet over iemand die op blaren moet zitten, maar is Deens voor brandweerwagen. Museet betekent dan weer museum, dus jullie hebben door wat er nu komt.Triangel onbekend/overigTriangel onbekend/overigTriangel onbekend/overigTriangel onbekend/overigTriangel 1.3.Bedford OLBBedford OLB.Chevrolet C60Chevrolet C60Chevrolet C60Chevrolet C60Chevrolet C60.Chevrolet 50Chevrolet 50.Diamond T onbekend/overigDiamond T onbekend/overigDiamond T.Ford Mutt M151Ford Mutt M151Ford Mutt M151Ford Mutt M151.Ford AAFord AAFord AA.Ford F-serieFord F-serieFord F-serieFord F-serie.Ford G917TFord G917TFord G917T.GMC CCKW-353 (Jimmy)GMC CCKW-353 (Jimmy)GMC CCKW-353 (Jimmy).Ford TransitFord Transit.GMC F-serie (Crackerbox)GMC F-serie (Crackerbox)GMC F-serie (Crackerbox).Ford AAFord AAFord.Ford overig/onbekendFord.International overig/onbekendInternational (mijn persoonlijke favoriet uit dit museum, Alex).Humber onbekend/overigHumber.Magirus onbekend/overigMagirus onbekend/overigMagirus onbekend/overigMagirus onbekend/overigMagirus.MAN-VW G90MAN-VW G90MAN-VW G90.Magirus onbekend/overigMagirus onbekend/overigMagirus.Magirus onbekend/overigMagirus.Opel BlitzOpel BlitzOpel Blitz.Mercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz Kurzhauber.Scania L80Scania L80.Triangel onbekend/overigTriangel.Volvo L430Volvo L430Volvo L430.Triangel onbekend/overigTriangel onbekend/overigTriangel Special Mignon 0-20.

Dick, bedankt voor de foto’s!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *