Veel spektakel op 6e editie 4WD Festival


Het 4WD Festival is in 2017 terug op de kalender van de autoliefhebber. En hoe! Na vijf succesvolle edities staat Oss op 10 september wederom in het teken van alles dat 4×4 is. Diverse automerken tonen hun nieuwste modellen, er zijn rallyauto’s en Dakartrucks te zien en natuurlijk is er veel spektakel tijdens de diverse demonstratieritten. Geen off-road fan mag het 4WD Festival dan ook niet missen! 

Dakar
Belangrijk onderdeel van het 4WD Festival is het standhoudersdorp, waar van alles te vinden is op het gebied van off-road kleding, over off-road vakanties, voor het verfraaien van je 4×4, maar ook voor het serieuzere terreinrijden. Kopen kan, rijden natuurlijk ook! Tijdens het evenement is er ruimte voor 250 4×4’s, die op een uitdagend off-road parcours -onder begeleiding- aan de gang kunnen. Ook boeiend is het off-road race-/rally- en Dakar-kampement, waar race- en rallyteams laten zien, hoe bijzonder hun auto’s en hun wereld is.

Race-/rally/Dakar demo’s
Liefhebbers die met hun eigen auto de baan op gaan, staan garant voor spektakel, het echte werk is te zien tijdens de demoritten van een gevarieerde groep race- en rallyauto’s en rallytrucks. Minstens zo spectaculair zal de demo van de ROAN 4×4 Warriors zijn. Dit zijn serieus geprepareerde 4×4’s, waarmee verschillende obstakels onder druk van een tijdslimiet worden bedwongen. Om succesvol te zijn dienen de teams te beschikken over meer dan uitstekende voertuigbeheersing en vindingrijkheid.

Muziek
Uiteraard wordt het 4WD Festival voorzien van een gezellige en gemoedelijke muzikale ondersteuning en komt ook de inwendige mens door diverse cateringstands, sommige in 4×4-uitstraling, niks te kort. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor de kleintjes zijn er leuke uitdagingen bedacht, geheel in 4×4-sfeer.

Praktische informatie
Het evenement aan de Aengelbertlaan in het Brabantse Oss start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Een entreekaartje kost € 5,- per persoon. In de voorverkoop betaal je slechts € 4,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Wie met zijn 4×4 de off-road baan op wil, betaalt € 25,-. Deze Vrij Rijden kaart kost in de voorverkoop € 22,50, dat is inclusief een entreebewijs van vijf euro. Voor 4WD Magazine abonnees, maar ook voor leden van 4×4 clubs en overige tijdschriften, waarmee 4WD Magazine samenwerkt, zijn er speciale toegangsprijzen. Kopen kan via de ticketshop op 4wdfestival.nl.


Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door het 4WD Festival.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *