Truckstar Festival 2017: de Silver Griffins

Ik zal het meteen maar eerlijk toegeven: ik snap niet waarom iemand een Silver Griffin heeft gekocht. Dezelfde extra’s kon je voor zover ik weet voor minder geld los bestellen, en dan kun je de truckgewoon in je eigen kleuren laten spuiten. Waarom zou je extra betalen om reclame te maken voor Scania? Maar als je er een paar achter elkaar ziet rijden binnen een paar uur tijd is dat toch wel weer leuk genoeg voor een (niet door Scania gesponsorde, ik maak me er dus net zo schuldig aan dat ik geld uit geef om reclame te maken voor onze Zwolszweedse vrienden) blogpost.

Scania R580Scania R580 ~ J.P. Vis.Scania R580Scania R580 ~ Gebr. de Waard & Pa.Scania R580Scania R580 ~ S. Verbeek.Scania R580Scania R580 ~ DGCL Tankerservice.Scania R580Scania R580 ~ Flex-Tansport.Scania R580Scania R580 ~ Te Baerts.Scania R580Scania R580 ~ Limi.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *