Zevenmerker: Ministerie van Defensie

Onlangs was er grote verontwaardiging in de truckwereld, het leger heeft Scania’s besteld in plaats van DAFs. Nu kun je veel dingen over ons Ministerie van Defensie zeggen, maar niet dat ze merkentrouw zijn…DAF YTZ 95 / YAZ 95DAF YTZ 95.Iveco StralisIveco Stralis.MAN KATMAN KAT.Mercedes-Benz Atego MP3Mercedes-Benz Atego MP3.Renault SherpaRenault Sherpa.Scania 124Scania 124.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen.

Naast ‘de grote zeven’ is er ook een enorm scala van andere merken in het wagenpark, een kleine greep:Emergency One crashtenderEmergency One crashtender.Fiat DobloFiat Doblo.Ford TransitFord Transit.FTF MS-4050FTF MS-4050.GINAF F3328GINAF F3328.Hägglunds onbekend/overigHägglunds.Irisbus DailyIrisbus Daily.John Deere GatorJohn Deere Gator.Nissan PathfinderNissan Pathfinder.Opel VivaroOpel Vivaro.Peugeot ExpertPeugeot Expert.Skoda YetiSkoda Yeti.Terberg F750Terberg F750.Unimog U2450LUnimog U2450L.VW AmarokVW Amarok.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *