Truckfans nieuwe merken zomer 2017

Iedere maand worden er wel een paar nieuwe merken toegevoegd op truckfan.nl. In deze blogpost vind je de nieuwe merken van juni, juli en augustus 2017.
Bender aanhangwagenBender aanhangwagen.CargoBee bakbrommerCargoBee bakbrommer.Dutch Health ambulanceDutch Health ambulance.Emgee TruckEmgee Truck.Heizotruck V1Heizotruck V1.Knupp aanhangwagenKnupp aanhangwagen.MOST FuturiaMOST Futuria.MZ TS 250MZ TS 250.Namco PonyNamco Pony.Obradors s'AgaróObradors s’Agaró.Peter BER Peter BER .Rietveld opleggerRietveld oplegger.Rofan ZD-seriesRofan ZD-series.Sunlight T68Sunlight T68.Tamco verkoopwagenTamco verkoopwagen.T-King T3T-King T3.Velie Model 46Velie Model 46.Volta VanVolta Van.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *