Landdag Altweerderheide 2017

Elk jaar op de eerste Zondag van September wordt in het Limburgse Altweerderheide de Landdag georganiseerd. Een mengeling van dorpsfeest, oude ambachten een een heel terrein vol met met name oude tractoren aangevuld met stationaire motoren, klassieke vrachtwagens en oldtimers. Dit jaar was voor mij het eerst dat ik een bezoekje bracht aan de Landdag en ik kan niets anders zeggen dat het me goed is bevallen. Onderstaand een selectie van foto’s.

Every year on the first Sunday in September the Landdag is held in the small village of Altweerderheide in the south of the Netherlands. Its a combination of arts and craft fair and a field filled with old tractors, stationary engines, classic trucks and oldtimers. It was the first time i visited the Landdag and i really liked it. I hope you enjoy the pictures i took.

2 Comments

  1. Alex Miedema 3 september 2017 Reply
  2. Martijn Manrho 3 september 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *