MAN TGM: een extra lichte mixer

MAN TGM 2nd genOnlangs hebben we bij Kleyn Trucks een hele speciale mixer in de voorraad gekregen. Deze is als een ‘normale’ MAN TGM de fabriek in Steyr (Oostenrijk) uitgerold, waarna hij meteen door is gegaan naar Toni Maurer in het Duitse Türkheim, die hem heeft omgebouwd naar een mixer-chassis voor de Zwitserse markt. Deze is een stuk lichter dan een regulier TGS chassis, niet alleen door de kleinere cabine, maar ook bijvoorbeeld door het toepassen van aluminium wielen. De mixer kan tot 7.000 liter beton bevatten. Meer informatie over deze lichte mixer, die niet alleen voor de Zwitserse markt interessant is, vind je hier. Want to read this blogpost in English? Go here.MAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *