10e open studio dagen

Iveco DailyOp 9 en 10 september vond in Hilversum, de 10e editie van de Open Studio Dagen plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij omroepen, facilitaire bedrijven, etc. hun deuren openzetten om iedereen te laten zien wat er achter de schermen bij radio, televisie en op social media gebeurt. Daarnaast is het voor de bezoekers (35.000 dit jaar) natuurlijk hartstikke leuk om BN-érs te spotten, zelf mee te doen aan workshops, jezelf even presentator of presentatrice te wanen van je favoriete programma of lekker mee te zingen met alle optredende artiesten.
Mercedes-Benz T2
Ikzelf (René Henkes, red.) ben betrokken bij de organisatie van dit evenement dus was op de hoogte van het feit dat er, naast al het eerder genoemde, ook veel leuke voertuigen te zien zouden zijn. Nee, niet alleen radio & televisie gerelateerde wagens, maar ook foodtrucks, hulpverlening, bussen, etc. Het was dus ook een feestje voor de liefhebbers van alles wat op wielen rond kan rijden. Wil je het ook een keer van dichtbij meemaken? Volgend jaar is er gewoon weer een nieuwe editie!VW TouranRenault EstafetteFiat 900Renault MasterChrysler onbekend/overigVolvo FM 3rd genMAN TGM 2nd genScania R420Mercedes-Benz O550DAF CF Euro 6Opel AstraOpel MovanoMercedes-Benz DüsseldorferClub Car onbekend/overigMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPScania R420Scania R420Volvo onbekend/overigMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genVolvo FE 2nd genIveco DailyFiat DucatoDAF CF85DAF CF85

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *