Unimog met bijzondere aanhangwagen in de wijnbouw


Tussen Linz en Andernach stond onlangs een Unimog U1400 met Bender aanhangwagen geparkeerd. Hoe gaaf een Unimog ook is, dit keer had ik toch vooral oog voor de aanhangwagen. Gelukkig kwam de eigenaar met het wijnbouwrupsje terug terwijl ik nog in de buurt was, zodat ik nu mooi in beeld heb hoe deze aanhangwagen werkt. De wijnbouwrups werd met de afstandbediening omhoog gereden overigens. Unimog U1400Unimog U1400Unimog U1400Bender aanhangwagenBender aanhangwagenBender aanhangwagenBender aanhangwagenBender aanhangwagenUnimog U1400Unimog U1400Unimog U1400Bender aanhangwagenBender aanhangwagenBender aanhangwagenBender aanhangwagenUnimog U1400Unimog U1400

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. Jan Clevering 20 september 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *