Kermis Belfeld 2017

De kermis, voor elk Nederlands dorp hoe groot of klein ook het hoogtepunt van het jaar, afgezien van carnaval natuurlijk voor ons Limburgers. Voor mij als truckgek is het om een andere reden tof namelijk de ouwe trucks die door de exploitanten over het algemeen in puike conditie worden gehouden. De kermis in Belfeld is niet heel groot dus ook niet zo heel veel trucks, maar toch genoeg om even een apart blogje aan te wijden.

I have no idea how it is in other parts of the world, but overhere in the Netherlands and in the whole of Europe i presume the funfair coming to town is the highlight of the year even more so when they bring some awesome old trucks kept in good working order by the operators of the rides. My hometown of Belfeld isn’t that big so not a huge number of trucks but still worth sharing with all of you.

Scania 113m uit 199o en in 1998 geïmporteerd en op Nederlands kenteken gezet.

Scania 113m built in 1990 and came to the Netherlands in 1998.

Scania 124L built in 1997 ex Talens Verpakkingen Ingen.

Renault Magnum uit 2003 de nieuwste truck van kermis.

Renault Magnum from 2003, the newest truck on the funfair.

Daf 75 uit 1994 en in 2003 op Nederlands kenteken gezet.

DAF 75 build in 1994 and came to the Netherlands in 2003.

The Dukes of Hazard hebben hun auto een flinke upgrade gegeven en in plaats van hun Dodge Charger rijden ze nu in een DAF 95XF uit 2001.

The Dukes of Hazard did a big upgrade to the Dodge Charger and now drive around in a DAF 95XF from 2001.

Deze truck liet me even schrikken, ik was op de fiets onderweg en ik zag de eerste letters en ik heb ooit een paar jaar gereden op een geïmporteerde Volvo FL6 die met dezelfde combinatie begon, helaas was het niet mijn ouwe truck die nu gebruikt werd om een flinke caravan te trekken.

This truck scared me in a good way, i was riding my bicycle and saw the first letters of the licence plate and i drove a couple of years on a imported Volvo FL6 that started with the same combination. But it wasn’t my old that is being used to tow around a big fifth wheel trailer.

Deze Scania 113m uit 1989 was voor mij de mooiste truck op de kermis, ding stond te glimmen in het najaarszonnetje en was duidelijk in erg goede staat.

This 1989 Scania 113 was my favourite truck of this years funfair, kept in good order and was shining bright in the autumn sun.

Nog een keer de Scania 113m deze keer gebroederlijk naast een Volvo FH 12 uit 1997. de Volvo is een voormalige truck van van Wieren uit Middenmeer.

And to close it of once again the Scania 113m, this time next to a 1997 Volvo FH12. The Volvo was previously owned by van Wieren from Middenmeer.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *