De levens van de BN-HT-82

GINAF X3331De Dakartruck met kenteken BN-HT-82 begon zijn leven als ‘DAF CF’ bij het team van Hans Bekx. Albert de Rooder heeft daar het volgendeover te zeggen: “deze truck is door mij bij Ginaf Trucks gemaakt in mijn vrije tijd voor ons team van Hans Bekx. We hadden de Buffel als race truck de M2222 en Brum als ass truck en de 6×6 als t5 service truck, het eerste team met 3 trucks toen”. De eerste twee fotos zijn uit Albert zijn collectie, van het eerste jaar van deze truck.

De truck begon dus als GINAF X3331, was daarna even vermomd als DAF, nadat hij zijn carrière weer ‘gewoon’ als GINAF vervolgde.

Albert: “Het was zo dat het 2de jaar dat hans met zijn nieuwe DAF Trucks ging, DAF een grote sponsor was en er dus DAF op de grille kwam. Dat heb ik zelf nog gedaan. GINAF betaalde toen niet meer, dus vandaar de naams omdoping”

De tweede eigenaar was JB Trading. Foto Roger van Driel.
GINAF X3331De derde kleuren waren die van het zusterteam van JB, Mammoet Rallysport.GINAF X3331Dat team heeft hem meerdere jaren gebruikt. GINAF X3331Nu is hij al weer een tijdje van Arco Rallysport.

One Response

  1. Jaco Terlouw 7 juni 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *