De levens van de ZV-25-58

Peter van Burik stuurde me onderstaand verhaal met foto’s.

Hoi Alex,

Deze is ook wel leuk voor de levens van:

Nieuw geleverd aan Mourik Groot-Ammers.
Meestal deden ze daar een jaar of 8 met de kiepers. Dus gezien het feit dat deze in 1997 weer terug verkocht is aan hun is, heeft deze een jaar of 15 – 20 op ons terrein rond gezworven. Mijn vader heeft destijds bewust een Daf AZ 1900 en een Henschel H261 samen met deze Magirus 256D in onze Romneyloods opgeslagen. Alle 3 zijn retour gegaan naar Mourik voor de eigen collectie. De foto zoals hij nu gerestaureerd is kreeg ik van een bekende (Ed Baars, red.) opgestuurd, niet wetende van de geschiedenis van deze truck. Wie weet waar de andere 2 zijn gebleven?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *