Veldhuizen-DAF LF voor MB Hoogwerkers

Speciaal transport is niet altijd zwaar


MB Hoogwerkers verhuurt vanuit de hoofdvestiging in Zoeterwoude hoogwerkers door heel Nederland. Transport, aflevering en instructie gebeurt met eigen medewerkers. Voor het eigen vervoer gebruikt MB Hoogwerkers een DAF LF met een opbouw van Veldhuizen. Met de luchtgeveerde vooras is het mogelijk om de laadbak achterover te zetten, waardoor de oprijhoek voor de hoogwerkers zeer gunstig wordt. Voor het laden en lossen kan ook de Ramsey lier met een capaciteit van 5,4 ton worden gebruikt. Maar het meest opvallende van de DAF LF is het hoge laadvermogen. De oprijwagen is door de 245/75R17,5 banden extreem laag, maar mag toch 10.880 kg laden. Kadir Özdemir van MB Hoogwerkers: “Wij verhuren een compleet programma van simpele 8 meter schaarhoogwerkers tot onze prachtige Palfinger WT 530, die tot 53 meter hoog kan komen.” Kadir: “Het aantal windmolens groeit enorm en onze 53 meter hoogwerker kan uitstekend worden ingezet om reparaties uit te voeren aan vleugels van windmolens. Door de hoge snelheid van de tip van de wiek treden regelmatig beschadigingen op. Met onze hoogwerker is het eenvoudig en veilig om de reparatie uit te voeren.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *