Nostalgie: Truck GP Nürburgring 2009

Scania T144De allereerste keer dat ik bij een truckrace was, was in 2009. Ik trapte meteen maar af met het grootste evenement op dat gebied dus. Ik had mijn oostblokvakantie zo afgestemd dat we eerst een weekendje Nürburgring deden. Er waren destijds maar twee Nederlandse coureurs aanwezig: Cees Zandbergen en Erwin Klein Nagelvoort. De rest vande Nederlandse racetrucks was in Assen te vinden, waar in dat zelfde weekend een veel kleiner truckfestival werd georganiseerd. Mooi om nog eens terug te blikken op dat evenement, en te zien hoeveel er aan de ene kant is veranderd en aan de andere kant ook het zelfde gebleven. Scania T144Scania T144.Scania T4Scania T4.Scania R-serieScania R-serie.ERF ECTERF ECTERF ECTERF ECT.Winnebago camperWinnebago Destination, camper op Freightliner chassis.Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen).Renault Midlum 2nd genRenault Midlum 2nd gen.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.Scania T124Scania T124.Scania eigenbouwScania eigenbouw.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88.Scania 124Scania 124.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen.MAN F2000MAN F2000.ERF EC14ERF EC14.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.ERF overig/onbekendERF.White onbekend/overigWhite.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen.White onbekend/overigWhite onbekend/overigWhite.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.ERF ECXERF ECX.ERF ECXERF ECX.MAN TGAMAN TGA.Seddon-Atkinson StratoSeddon-Atkinson StratoSeddon-Atkinson Strato.Seddon-Atkinson StratoSeddon-Atkinson Strato.Ford CargoFord Cargo.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Mercedes-Benz do BrasilMercedes-Benz do Brasil.Sisu SR-serieSisu SR-serie.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Freightliner BuggyraFreightliner Buggyra.Freightliner BuggyraFreightliner Buggyra.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Peterbilt 387Peterbilt 387.Leyland buschassisLeyland buschassis.Piaggio Ape CarPiaggio Ape Car.DAF XF105DAF XF105.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *