Het bijzondere wagenpark van Eberhard

MAN meerdereGespot bij de Truck GP op de Nürburgring van 2009, het wagenpark van Eberhard. De familie Eberhard zit al acht generaties lang in de amusementssector. Ik vermoed dat ze betrokken waren bij de bouw van de achtbaan bij de Nürburgring. Dit moest één van de spectaculairste achtbanen van de wereld worden. Helaas werd hij iets té spectaculair, na de eerste testrit met mensen er in hebben ze hem maar direct permanent gesloten… Maar de Eberhard trucks en kranen? Stuk voor stuk pareltjes. MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN F8MAN F8MAN F8.MAN F2000MAN F2000MAN F2000.Liebherr telescoopkraanLiebherr telescoopkraan.Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88 2644 AK met Liebherr kraanbouw.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *