Op bezoek bij Logicx in Wenum-Wiesel

Onlangs waren we op bezoek bij Logicx. Truckfan-lid van het eerste uur Dick Tijken werkt op het hoofdkantoor van deze ANWB-dochter. Hij heeft voor ons een koelkast geregeld die we om gaan bouwen tot mini-bibliotheek. Deze stond tijdelijk even op de overslaglocatie van Logicx in Wenum-Wiesel (vlak buiten Apeldoorn), dus we werden meteen getracteerd op een rondleiding.
Onderweg naar Zwitserland.
VW Transporter T5Een deel van het pand en terrein is ingebruik bij de Wegenwacht. Iveco DailyIveco Daily.
Scania P400Scania P400.Mercedes-Benz Atego MP3Tijdens ons bezoek kwam een Mercedes-Benz Atego MP3 van Hoogwout langs.Dodge D100De Dodge D100 op het plateau heeft nog wat aandacht nodig.Hyster 4.00Hyster 4.00.Iveco DailyIveco Daily.Chevrolet C10Chevrolet C10Chevrolet C10Prachtige Chevrolet C10.Chevrolet schoolbusChevrolet schoolbusChevrolet schoolbusChevrolet schoolbus van de ANWB.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *