ERF EC11 Olympic ~ J. R. Tetley

ERF EC11Een jaar of 10 terug kon je bij Den Ruygen Hoek, het brugrestaurant over de A4 bij Schiphol, nog met enige regelmaat ERF’s spotten. Zo ook deze ERF EC11 Olypmic van J.R. Tetley, die ik daar 3 augustus 2008 op de foto zette. De ERF was voorzien van een Cummins motor. En de dakspoiler? Dat is geen spoiler, maar een slaapcabine! Sowieso vind ik dit één van de mooiere truckcabines die er in Europa rond heeft gereden. En zelfs daarbuiten: Western Star heeft deze cabines ook gebruikt in de tijd dat ze eigenaar van het merk was. Later is ERF aan MAN verkocht, waar het een roemloze dood is gestorven…ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11ERF EC11

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *