[video] 4×4 Feest Drenthe was ook in 2017 weer een groot succes


Afgelopen weekend werd bij Wijster voor de tweede keer het 4×4 feest Drenthe georganiseerd. Ik was er beide dagen bij, op zaterdag als passagier in een Volvo TGB-1111, op zondag als passagier (maar vooral navigator en gids) in mijn eigen Samurai, met mijn vriendin achter het stuur.Hägglunds Bandvagn 206Het stuk land waar vorig jaar een flink aantal schitterende proeven uit waren gezet, was dit jaar helaas niet beschikbaar. Bij het andere stuk land was nu een mooie bosrit toegevoegd. Dit leek een mooi rustig bospaadje… Maar halverwege zat een hele zware waterbak. En het was een eenrichtingsweg, dus je MOEST er doorheen. Bijna iedereen bleef daar steken. Ik ben toch wel eenbeetje trots dat de TGB daar de meeste keren op eigen kracht weer uit kwam. Maar vooral dat mijn reatief onervaren vriendin met onze maar licht aangepaste Samurai er in één keer doorheen kwam! Hopelijk zijn er beelden van, ik was uiteraard te druk bezig met haar te gidsen om dat zelf te doen.Volvo TGB-1111Een ander hoogtepunt was de rondrit doorhet mooie Drentse land. Ook hier zijn we niet vast blijven zitten. Vooreen deelvan de offroad community is het de lol om vast te blijven zitten. Ik zelf snap dat niet helemaal, er heeft toch ook nog nooit een turner olympisch goud gewonnen door van de rekstok af te vallen? Maar goed, ieder zijn eigen plezier.Suzuki SamuraiOnze complimenten aan de organisatie. We hopen heel hard dat er volgend jaar weer zo’n mooi feest is, dan zijn we er zeker weer bij!Mercedes-Benz T2Hägglunds Bandvagn 206Suzuki SamuraiSuzuki SamuraiUnimog onbekend/overigOnbekend eigenbouwOnbekend eigenbouwSuzuki SamuraiJeep CJ5Onbekend eigenbouwSuzuki SamuraiOnbekend eigenbouwSuzuki Grand VitaraSuzuki SamuraiLand Rover DefenderJeep CJ7Suzuki SamuraiLand Rover DefenderDatsun PatrolIsuzu TrooperSuzuki SamuraiJohn Deere GatorDatsun PatrolSuzuki SamuraiFiat DucatoLand Rover DefenderMercedes-Benz M-klasseToyota RAV4Land Rover DiscoveryUnimog U1000Isuzu TrooperRam 1500Volvo C306Volvo C306Jeep WranglerUnimog 435Volvo TGB-1111Volvo TGB-1111Volvo TGB-1111Volvo TGB-1111Volvo TGB-1111Volvo TGB-1111Volvo TGB-1111Mocht er nog iemand beeldmateriaal hebben van onze Suzuki Samurai (aan het eind van de dag te herkennen aan het (ongebruikte) touw over het dak) of de Volvo TGB-1111 zet de link gerust onder deze blogpost, of mail het naar aamiedema (met twee a’s inderdaad) apenkont gmail punt com. Volvo TGB-1111

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *