Opel Blitz Camper

Kijk, iedereen met genoeg budget kan een knappe camper kopen, en als je budget wat minder dan ongelimiteerd is dan kun je er zelf eentje maken van een willekeurige bestelbus. Kan allemaal, maar het probleem is dat je dan gewoon een busje hebt. De familie Smetsers heeft daarvoor echter een mooie oplossing gevonden want een paar jaar geleden tikte ze een gebruikte Opel Blitz op de kop en wat voor eentje, eentje die gebruikt was als rijdend bankfiliaal. En dan heb je natuurlijk wel even iets anders dan de buurman op de camping.

We wensen ze veel veilige kilometers en kampeerplezier toe!

Its very simple, if you have enough money you can buy a camper what ever size you want, if your budget is a bit less than unlimited than you can make a camper out of every random van you can think of, but then you have just a van with a couple of windows. The Smetser family has solved this problem in their own way. They bought a Opel Blitz which was once used as a mobile bank. And thats something different then your next-door neighbour on the camping.

We wish them many save kilometers and a lot of fun on the camping!

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *