Martijn ziet ze rijden

Twee maanden geleden beloofde ik niet zo’n lange tijd meer te laten tussen twee verschillende blogs, en zoals jullie zien is dat prima gelukt toch? Goed alle gekheid op een stokje, onderstaand weer een samenvatting wat ik in en rond mijn woonplaats ben tegen gekomen.

Two months ago i promised to don’t leave such a long time between blogs anymore, and as you can that worked out perfectly… Joking aside, below a selection of the trucks i saw in and around my hometown.

Beste spot van de afgelopen tijd moet deze DAF XT van Jansen zijn, voor zover ik weet twee gemaakt en allebei nog onderweg.

Best spot in a while was this awesome DAF XT, only two were made and both still hard at work.

2 Comments

  1. Tom 19 november 2017 Reply
  2. Martijn Manrho 19 november 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *