Kermis Venlo 2017

Elk jaar zo rond half Oktober is het kermis in Venlo, nu moet ik toegeven dat ik niet de dapperste ben dus de kermis hoogstens bezoek voor de gezelligheid maar wat me wel altijd aantrekt is de grote parkeerplaats op de voormalige kazerne in Blerick waar de exploitanten tijdelijk verblijven en dus ook hun auto’s neerzetten. Dus op een mooie vrijdagmiddag ben ik op de fiets gesprongen om te kijken wat er dit jaar stond.

Voor meer foto’s kun je me het beste volgen op twitter: @MartijnM71

Every year in the middle of October there is a big funfair in the City of Venlo, and i must admit that i am not the bravest one around so i mostly visit the funfair for the atmosphere. But what i do like are the truck that the owners of the rides use and they are all parked up across the river on the parade grounds of a former army barracks in the town of Blerick.

For more pictures you can follow me on twitter: @MartijnM71

 

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *