Vier keer Scania S450 Highline voor Logi-Flex BV

Logi-Flex BV uit Drachten heeft vier nieuwe Scania’s van het type S450 Highline besteld. De eerste drie van dit indrukwekkende viertal zijn inmiddels afgeleverd, de vierde volgt meteen na de jaarwisseling.

Logi-Flex begon in 2013 met één trekker. Aanvankelijk werd er gewerkt met Scania Rental trekkers die naar verloop van tijd werden aangeschaft. ,,Scania dealer Rinsma heeft ons altijd goed geholpen en bijgestaan. Wij herkennen bij Rinsma een zelfde structuur en openheid van zaken die wij zelf ook nastreven. Ik denk dat we om die reden zo’n prettige relatie hebben opgebouwd met Rinsma. We zijn in de afgelopen vier jaar tijd gegroeid naar tien trucks en de groei is er nog lang niet uit wat ons betreft. De uitstekende relatie met Rinsma in Drachten wordt nu bekrachtigd door de aanschaf van deze vier nieuwe trekkers.’’ Aldus directeur Harry Koopmans.

Compleet uitgerust
Logi-Flex BV deed al ervaring op met de R450 demo trekker van Rinsma en dat zorgde meteen voor enthousiasme voor de ‘Nextgen’ Scania. Koopmans: ,,Zowel het comfort als het lage verbruik waren voor ons reden om deze S450 trekkers aan te schaffen’’. De nieuwe Scania’s zijn bijzonder compleet uitgerust met alle luxe aan boord die een chauffeur zich maar kan wensen. Verder zijn de trekkers voorzien van het meest uitgebreide safety- pakket. Voor reparatie en onderhoud is er een contract afgesloten waardoor onze eigenrijders gevrijwaard zijn van onverwachte kosten.

Duurzaam en betrouwbaar
Met de komst van de vier nieuwe Scania’s voldoet nu het volledige wagenpark aan de strenge Euro 6 normen. Harry Koopmans: ,,We hebben nu een mooi jong en duurzaam wagenpark. Dat betekent optimale betrouwbaarheid, maar ook dat milieuzones geen enkele belemmering meer vormen. Duurzaamheid is voor onze klanten ook steeds vaker een belangrijk item en daar beantwoorden wij aan met ons moderne en schone wagenpark.’’

Filosofie
Logi-Flex BV is een organisatie waarin eigenrijders begeleid worden in allerlei opzichten. Oprichter en directeur Harry Koopmans: ,,onze eigenrijders zijn mede-eigenaar in ons bedrijf en wij verzorgen vanuit Drachten de centrale administratie. Ons sterke punt is dat we volledig transparant werken waardoor onze eigenrijders maandelijks een rapportage krijgen van hun actuele situatie. Daardoor kunnen ze tijdig bijsturen waar nodig en houden ze optimaal grip op hun eigen situatie. Onze filosofie is dat de eigenrijder zich volledig moet concentreren op zijn werk, namelijk het onderhouden van contacten met de klanten en het rijden zelf. Wij organiseren en regelen de rest.’’

Eigenrijders
Logi-Flex werkt met eigenrijders uit heel Nederland. De werkzaamheden lopen uiteen van containertransport tot het vervoer van geconditioneerde en huifgesloten goederen door heel Europa. Koopmans: ,,Onze eigenrijders zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen werk en ze zijn dan ook vrij in hun keuze om datgene te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Onze rol is het verzorgen van de backup, ondersteuning en het geven van inzicht in de zakelijke kant van het ondernemerschap. Een formule die zich bewezen heeft in de afgelopen jaren.’’

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *