De oogst van de laatste week van 2017

Met kerst en de dagen er na was ik bij mijn schoonouders in Duitsland op bezoek. Niet heel veel foto’s gemaakt, ik deed een (mislukte) poging tot vakantie, maar toch aardig wat leuk spul op de foto gekregen. Niet alleen in Duitsland, ook nog in Nederland. Scania R730Scania R730 ~ Weidenaar.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Peter Appel.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Scania R490Scania R490 ~ Wassenaar.DAF CF85DAF CF85 ~ Faber Exposize.DAF CF85DAF CF85 ~ BSF.Scania G410Scania G410 ~ Yvon Trans.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ De Haan.Iveco DailyIveco Daily ~ Loonbedrijf Grolleman.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Frankenbach.Skoda FabiaSkoda Fabia.DAF XF105DAF XF105 ~ HG.DAF CF85DAF CF85 ~ Van Vliet.Titan onbekend/overigTitan.Scania R-serie StreamlineScania R-serie Streamline.VW Transporter T3VW Transporter T3.Ford RangerFord Ranger.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Scania R580Scania R580 ~ Truck & More.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Herbst.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Herbst.VW Transporter T5VW Transporter T5 ~ Deutsches Rotes Kreuz.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Reinert.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Spedition Mayer.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Scania R-serie StreamlineScania R-serie Streamline ~ LSL.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ BayWa.Iveco StralisIveco Stralis ~ Air Products.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Iveco DailyIveco Daily.Renault Midlum 2nd genRenault Midlum 2nd gen ~ Agiz.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Seifert.Isuzu D-MaxIsuzu D-Max.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs ~ CharterWay.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Wolter Koops.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Eichhorn.

Een gelukkig 2018 toegewenst voor al mijn lezers!