TTS Swifterbant is erkend MAN reparateur


Met ingang van dit nieuwe jaar is TTS Swifterbant ‘Erkend Reparateur MAN’, dat houdt in dat ze nu service en parts dealer is voor trucks en bussen van MAN. Uiteraard inclusief de nieuwe lichte TGE. In samenwerking met een verkoopdealer kun je bij TTS Swifterbant ook voor een nieuwe MAN terecht. De medewerkers worden op dit moment opgeleid om alle ins en outs van de MAN voertuigen nog beter onder de knie te krijgen.

Het pand van TTS Swifterbant is helemaal verbouwd, bovendien is er is nog een uitbouw gerealiseerd, vanaf medio februari beschikt men over een moderne truckwerkplaats met alle benodigde gereedschappen.

Er is nog meer nieuw op het vlak van dealerschappen voor TTS Swifterbant: sinds 1 januari 2018 is het bedrijf ook officieel dealer van KNAPEN trailers.

Links vestigingsmanager Coen Bakkenes, rechts werkplaats chef Arnold Junte.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *