Harrie bij Le Dakar: Plumi Rally Team


Harrie van der Schoot is op dit moment in Peru, samen met vader en zoon Weyens, om foto’s te maken van Le Dakar. Een aantal van die foto’s zijn exclusief voor deze blog. Bijvoorbeeld die in deze blog, van het Argentijnse Plumi Rally Team.

Dit team werd vorig jaar nog 36e bij de auto’s. Coureur José “Pipo” Blangino en navigator Fernando Acosta rijden in een Rapido Rastrojero prototype. Iets wat we in Europa niet zo snel zullen zien! Dat geldt ook voor de servicetruck, een Mercedes-Benz Atron uit de Braziliaanse productie. De cabine herken je waarschijnlijk nog wel van de Ecoliner.

Harrie, bedankt voor de plaatjes, ik ben benieuwd wat voor moois je ons nog meer voor kunt schotelen de komende tijd.

One Response

  1. Jan Clevering 5 januari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *