MDC ’17: Rainbow truck Team

Tijdens mijn bezoek aan de Morocco Desert Challenge in 2017 was ik, als medewerker van sponsor Kleyn Trucks, te gast bij het Rainbow Truck team. Op die manier heb ik heel wat plaatjes van dit team bij elkaar geschoten. Gerrit van Werven, Mathieu Mensink en Henk Schuiling werden in deze rally achtste in de als Ginaf vermomde DAF, de oud Dakar-winnende MAN met Gerrit Zuurmond, Jasper Riezebos en Klaas Kwakkel in de cabine werd tiende. DAF CFGINAF X3335-SDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFOnbekend meerdere (diverse merken)GINAF X3335-SMAN TGSDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFMAN TGSDAF CFBurg BPDA 18 MDacia DusterGINAF X3335-SGINAF X3335-SMAN TGSMAN TGSMAN TGSMitsubishi PajeroMAN TGSMAN TGSMAN TGSMAN TGSMAN TGSDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFDAF CFDAF CF


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *