Boucou naar Morocco Desert Challenge 2018

DAF CF serieDat het T4 race truck klassement van de Morocco Desert Challenge op termijn het grootste ter wereld wordt, is bijna zeker. Meer dan 3 maanden vóór de start waren reeds 30 wedstrijdttrucks ingeschreven. De laatste 2 inschrijvingen staan op naam van Team Boucou.
Iveco Trakker
Wie kent hen niet? Al meer dan 10 jaar verhuurt Michel Boucou zijn diensten als private “camion balai” (bezemwagen) tijdens de Dakar en de Silk Way en redde vaak de rally voor piloten als Tim & Tom Coronel, maar ook Gerard de Rooy, Pascal De Baar, Martin Van Den Brink, en vele anderen. Deze keer wil hij zichzelf voor het eerst een pleziertje gunnen en gaat als deelnemer mee in de wedstrijd. We zijn benieuwd naar zijn resultaat!Renault Magnum 2nd genRenault KeraxMAN TGS 1st gen

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *